Startsidan
 Våra Cyklar
 Beställ
 Att cykla
 Press
 Om oss
 Återförsäljare
Våra Cyklar   /  


Prescool -SäsongsRea 595 SEK(Ord.pris 795 SEK)Prescool är en springcykel av mycket hög kvalité, tillverkad av välkända Ferbedo från Tyskland. Ferbedo har tillverkat trampfordon/cyklar till barn i över 100 år. Ferbedo använder endast toppkvalité i material och bästa tillgängliga tillverkningsteknik.

Prescool är en enkel och robust springcykel som kräver ett minimum av underhåll. Prescool har styr-vinkelbegränsare för att förhindra att barnet tvärställer framhjulet under färd. Denna kan kopplas ur. Prescool har underhållsfria däck som inte behöver pumpas.

Prescool har inga pedaler. Barnet sätter fart med sina fötter och bromsar genom att sätta ner fötterna. Prescool är en springcykel för barn som uppnått en längd av 92 cm vilket uppnås i 2 ½ - 3 årsåldern. Här nedan kan du läsa mer om säkerhet och teknisk information.

Säkerhet:
Säkerhetsaspekten är central i vår kontinuerliga utveckling av springcykeln. Var noga med att följande fyra villkor är uppfyllda innan du låter ditt barn prova en springcykel:

1. Barnet ska vara så långt att bägge fötterna kan stå stadigt på marken när barnet sitter på sadeln. Det är viktigt för att barnet ska kunna stanna cykeln på ett säkert sätt! Detta är uppfyllt om barnet är 92 cm eller mer.
2. Cykelhjälm skall alltid användas.
3. Ha alltid barnet under uppsikt när barnet använder springcykeln.
4. Produkten är CE-märkt för barn från 3 år pga den kan innehålla smådelar.

Teknisk beskrivning av Prescool:
Inga pedaler
Ingen kedja
Inga stödhjul
Ställbart styre höjd: 53- 58 cm
Ställbar sadel: 38-43,5 cm
Kullagerförsedd framgaffel för bästa stabilitet och kvalité
Gummihandtag som förhindrar att handen glider av styret
12" E.V.A.-däck (ethylen vinyl acetat)
Längd 85 cm
Färg: Röd/grå
Stabil konstruktion
Vikt: 4,2 kg (5,0 kg inkl.förpackning)
Prescool är CE-märkt från 3 år med vikt upp till 35 kg. Prescool levereras förmonterad och slutmonteras med några enkla handgrepp
© 2010 Springcykel AB, Lilla Tvärgatan 5, 633 52 Eskilstuna, Tel: 0706-98 72 15 info@springcykel.se
       Built on Exego Publisher